Τα concept που μπορούμε να συνεργαστούμε είναι τα 3 παρακάτω:

1.) Φωτογράφιση με backstage video της φωτογραφισης διαρκεια 2 ωρες , για look με μαγιω η αμοιβη ειναι 100 ευρω.  Για look με εσωρουχα η αμοιβη ειναι 200 ευρω.

Παράδειγμα βίντεο μαζί με backstage φωτογράφησης

2.) Βίντεο Τeasers  Διαρκεια 2 ώρες για την δημιουργία βίντεο όπως τα παρακάτω. Για look με μαγιώ η αμοιβη ειναι 100 ευρώ – για look εσώρουχων η αμοιβη ειναι 200 ευρώ

Παεαδειγματα video teasers:

 

3.) Βίντεο και φωτογραφία κάτω από το νερό με μάσκα και βατραχοπέδιλα ή και χωρίς αυτά. Διάρκεια λήψεων 30 λεπτά , αμοιβή 50 ευρώ.
Σε αυτό το concept κολυμπάτε με μάσκα και βατραχοπέδιλα και σας ακολουθαω με κάμερα. Μπορεί να είστε μαζί με μια φίλη σας  Η αμοιβή ισχύει μόνο για εσάς που έχουμε συνεννοηθεί.
Για την φίλη σας θα υπάρξει αμοιβή μόνο έφορων με ενδιαφέρει και το έχω συνεννοηθεί και μαζί της .
Τα 30 λεπτά αφορούν ένα μαγιώ. Μπορείτε να έχετε περισσότερα από ένα μαγιώ και να τραβήξουμε επιπλέον 30λεπτα σε μια συνάντηση.

Παραδείγματα φωτογραφίας και βίντεο κατω από το νερό

 

Για τα παραπάνω concept υπάρχει απόθεμα περίπου 4000 ευρώ το μήνα που δίνονται ως αμοιβή στα μοντέλα που συνεργάζομαι. Όσο χρόνος υπάρχει από το μοντέλο τόσο περισσότερο δημιουργούμε έως εξάντλησης του μηνιαίου αποθέματος.
Το υλικό φωτογραφίας και βίντεο ανεβαίνει στην προσωπική μου ιστοσελίδα και στο κανάλι μου στο YouTube. Συνεργαζομαι και σε concept που μπορει να θελετε εσεις οπως φωτογραφιση με καποια ρουχα σας,  αλλα σε αυτη την περιπτωση δεν δινετε αμοιβη.

Aπαντάω σε email καθημερινά στο marioskarkalis@gmail.com 
Στο κινητό +30 6983141383 με whatsapp, viper, telegram kai sto instagram 

Ευχαριστώ