Σταματήσαμε στο Γλυκι δίπλα στο ποτάμι του Αχέροντα. Κάτσαμε 4 μέρες εκεί. Κατα την διάρκεια είδαμε ότι η Πάρμα απείχε μόλις 30 λεπτά οδήγηση. Έτσι μια από αυτές τις ημέρες την επισκευτηκαμε για βράδυνη βόλτα. Μας άρεσε παρά πολύ (δείτε πλάνα ποιο κάτω)
και έτσι είπαμε να ξανά πάμε το επόμενο πρωί για να δούμε και μέρα πως είναι .

Συνεχίσαμε για Ιωάννινα περάσαμε 5 μέρες στην Άριστη και στον Βοιδοματη Ζαγοροχώρια και κατόπιν η Λουιζα μου είπε ότι θέλει να ξανά πάμε Παργα μερικές μέρες. Είχαμε στο πρόγραμμα να συνεχίσουμε με το φορτηγό όλο τον Ιούνιο αλλά προεκειψε να αρρωστήσει ο Σταχτουλης, ο 12 χρόνος αγαπημένος γάτος της Λουιζας. Έκανε ένα χειρουργείο και έτσι η Λουιζα πρέπει να επιστρέψει στην Αθήνα για να είναι κοντά του αυτές τις μέρες ανάρρωσης. Με βάση αυτή την άλογη στο προγρμμα που ζήτησε να πάμε Πάρμα για 2 μέρες πριν πρέπει να επιστρέψει . Αυτές οι 2 μέρες είναι οι μέρες που ο Γιατρός κρατάει το γατί στον χώρο του για ανάρρωση . Επιστρέψαμε Πάρμα από Ιωάννινα. Η Λουιζα οδηγάνε το Land Cruiser μαζί με την Αλυσσια και εγώ το φορτηγό. Το κάναμε περίπου 2 ώρες με κάποιες στάσεις και μια λάθος στροφή αλλά όλα καλά.

 

Λήψεις από το drone 12 το μεσημερι της επομενης μερας που φτασαμε με Λουιζα.

Ωραία η Πάργα και η παραλία του Βάλτου από ψηλά, αλλά κατεβαινοτνας για μπάνιο είδαμε ότι ο ελαφρύς νότιας είχε φέρει λίγη θολούρα στην ακτή . Έτσι απόφασισαμε να εξερευνήσουμε λιγο μακρύτερα . Στα 10 λεπτά οδήγηση στα maps εδειχνε την παραλια Λυχνος. Πηγαμε εκει και τα νερα ηταν πεντακαθαρα.

Λήψεις drone απο το σημειο που καθησαμε . Περισοτερες φωτογραφιες και κριτικες εδω